Goud inkoop en verkoop in Breda

Verkoop uw goud tegen contant geld
Heeft u nog gouden sieraden die u niet draagt of die stuk zijn? Kom dan langs bij onze juwelier Gold Palace in Breda. Wij zijn sinds 2006 al gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van goud of zilver. Loop gerust binnen voor een gratis waardebepaling van uw sieraden!

Waarom voor ons kiezen?

Eerlijke prijs

Snelle services

Gratis waardebepaling

Gouden en zilveren sieraden

Uw oude goud is geld waard!

Bij onze juwelier Gold Palace in Breda bent u op het perfecte adres van het verkopen van uw goud of zilver? Kom gerust langs bij onze juwelierszaak in Breda. Gold Palace is al sinds 2006 gespecialiseerd in de inkoop, verkoop, restyling en taxatie van gouden en zilveren sieraden, ringen, armbanden, kettingen. Door de jaren heen hebben zij talloze klanten geholpen met het verkopen van hun goud of zilver. Gold Palace werkt met de goud en zilver koers op dag basis hierdoor kunnen wij een eerlijke prijs garanderen voor iedereen.

Welke gouden of zilveren sieraden kan ik verkopen?

U kunt bij ons voor alle gouden of zilveren sieraden terecht. Wij zullen u altijd gratis een vrijblijvende prijsbepaling geven voor uw sieraden. Wilt u weten of wij u sieraden inkopen? U kunt ons gerust bellen of kom gelijk langs in de winkel voor een gratis waardebepaling.

Goud waardebepaling

Waardebepaling van uw oud goud of zilver

Wanneer u met uw oude zilveren of gouden sieraden bij ons komt, bepalen gelijk de waarde. Hiervoor zullen wij kijken naar het gewicht en karaat . Op basis van het gewicht en karaat wordt de prijs bepaald. Dit is geheel vrijblijvend.

Over Gold palace Breda

Gold palace in Breda is de plek voor jouw nieuwe gouden en zilveren sieraden, ketting ,horloges, armbanden, oorbellen, enkelbandjes, ringen en trouwringen. Bij Gold palace in Breda vind je een groot arsenaal aan stijlvolle en prachtige kettingen, oorbellen, armbanden, horloges en diamanten verlovingsringen.