Retourneren

Retourneren Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om uw bestelling conform de in onze algemene voorwaarden vastgestelde termijnen te retourneren. U kunt zonder opgave van redenen binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. Om  in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten en moet teruggestuurd worden in originele verpakkingen zoals het ontvangen is. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat ze reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. Een retourzending dient te zijn voorzien van een track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Let op: De retour kosten is voor eigen rekening!
  1. Om uw retour aan te melden kunt u met ons contact leggen. Wij zullen het retourproces opstarten en u een formulier toesturen.
  2. Stuur de artikelen samen met het retourformulier naar het adres wat op het retourformulier wordt aangegeven. Dit kunt u doen door het pakket in te leveren bij een PostNL servicepunt. Zorg dat het pakket voorzien is van een Track & Trace code. U bent als zender zelf verantwoordelijk voor de verzending.
  3. Zodra wij het retour hebben ontvangen storten we binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op uw rekening.