Oorbellen gaatjes schieten bij Gold palace Breda

Gold palace is gevestigd in het centrum van Breda aan de Nieuwe Haagdijk 61, 4811 TC hier kan je elke maandag t/m zaterdag oorbel gaatjes laten schieten zonder afspraak. Ons personeel is de hele dag beschikbaar in Breda om bij jou gaatjes te schieten. 

Gaatjes schieten

Wil je graag jouw eerste oorgaatjes laten schieten, of ga jij al voor je tweede of misschien wel derde? Dan staat er in onze winkel in Breda altijd een expert klaar om hiervan een onvergetelijke ervaring te maken. Bij Gold palace heb je genoeg keuze. Met het brede assortiment aan oorbellen vind jij het paar dat perfect bij jou past!

Over Gold palace Breda

Gold palace in Breda is de plek voor jouw nieuwe gouden en zilveren sieraden, ketting ,horloges, armbanden, oorbellen, enkelbandjes, ringen en trouwringen. Bij Gold palace in Breda vind je een groot arsenaal aan stijlvolle en prachtige kettingen, oorbellen, armbanden, horloges en diamanten verlovingsringen.

Veelgestelde vragen over oorbellen gaatjes schieten

Vanaf welke leeftijd schieten jullie oorbelletjes?

Goldpalace schiet oorbellen vanaf 3 maanden oud. Tot een leeftijd van 16 jaar moet een ouder of voogd aanwezig zijn om het toestemmingsformulier te tekenen in de winkel. Er kan in de winkel naar een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Moet je een afspraak maken om gaatjes te schieten?

Nee dat is niet nodig u kunt zo binnen lopen bij ons.

Doet het schieten van oorbellen gaatjes pijn?

Je voelt een kleine prik, alsof iemand in je oorlel knijpt, maar het is zo gebeurd!  Na het schieten is het nog wat gevoelig en brandt het na. numquam, error, est. Ea, consequatur.

Moet ik mijn oorbellen verzorgen na het schieten van gaatjes?

Vanaf het moment van het schieten van de oortjes kunt u de gedurende 2 dagen minimaal 2x per dag de After Piecing Lotion gebruiken. Breng een beetje lotion op het gaatje aan en draai de oorbel voorzichtig, zo kan de lotion goed in het gaatje komen.

Hoe lang moet ik de schietoorbellen inhouden?

Je kunt de schietoorbellen het beste zes weken dragen, zodat je oren goed kunnen herstellen. We adviseren je wel aan om de eerste 6 maanden oorknopjes te dragen.

Kan ik met mijn nieuwe geschoten oorbellen zwemmen?

Jazeker, wij adviseren u wel aan om na het zwemmen u geschoten oorbellen goed schoon te maken met ontsmettingsmiddel. Zo voorkomt u infecties.

Doet het schieten van oorbellen gaatjes pijn?

Je voelt een kleine prik, alsof iemand in je oorlel knijpt, maar het is zo gebeurd!  Na het schieten is het nog wat gevoelig en brandt het na. numquam, error, est. Ea, consequatur.