Trouwringen & Verlovingsringen Breda

Voor de perfecte trouwringen & verlovingsringen ben je bij Gold Palace Breda bij het juiste adres.
Wij hebben alle soorten ringen. Denk hierbij aan diamanten ringen, blauwe ringen, gouden ringen, zilveren ringen en nog veel meer. Wij snappen dat iedereen uniek is. Een huwelijks aanzoek moet dan ook in een keer goed, vandaar dat onze specialisten in de winkel u kunnen helpen bij de perfecte trouwring of verlovingsring.

Meest bekende trouwringen & verlovingsringen

Geelgoud

Geel goud is een goudlegering waaraan meer zilver dan koper is toegevoegd. Door de witte kleur van zilver verkleurt het oranjeachtige donkergeel van 24-karaats goud naar lichtgeel. 

Goude trouwringen en verlovingsringen

Witgoud

Witgoud is meestal een legering van goud en palladium of nikkel en wordt nogal eens verward met platina of zilver omdat ze qua kleur op elkaar lijken. Witgoud wordt niet in de natuur gevonden, maar is altijd door mensen gemaakt.

Wit goud trouwringen en verlovingsringen

Ringen graveren

De laatste tijd word het steeds populairdere om in uw ringen iets te graveren zoals de trouwdatum of de eerste kennismaking. Dit is ook mogelijk bij ons. Zo staan jullie belangrijkste herinnering altijd om u vinger.

Goude trouwringen en verlovingsringen
Goldpalace trouwringen

Ringen op maat maken

Wij kunnen elke gewenste ring op maat maken. U hoeft niet specifiek naar u ringmaat te kijken. Wij hebben dan ook een groot arsenaal aan trouwringen en verlovingsringen bij ons in de winkel.

Wilt u een eigen ring laten ontwerpen? Dat is ook mogelijk wel zouden we dan alles nauwkeuriger moeten meten om uw vinger zodat het perfect past.

Welke ringmaat moet ik hebben?

Dit is een veelvoorkomende vraag die wij horen. De meest voorkomende ring maat is 55. Het bepalen van de juiste maat, zonder de vinger zelf op te kunnen meten, kent namelijk nog enkele variabelen.

Eerst dien je te weten aan welke hand ze de ring gaat dragen, aangezien er vaak maatverschil tussen de linker- en rechterhand zit. Vervolgens de vraag of ze haar trouwring bij haar verlovingsring aan dezelfde vinger wenst te combineren.

Wij adviseren u dan ook om langs ons in de winkel te komen zo kunnen wij alles nauwkeuriger meten om te weten welke maat u nodig heeft.  

Blauwe trouwringen en verlovingsringen