Sieraden reparatie Breda

Voor alle soorten reparaties aan uw sieraden bent u bij Gold Palace bij het juiste adres. Wij zijn al 17+ jaar gespecialiseerd in het repareren van sieraden zoals ringen, armbanden, kettings, horloges, trouwringen of het vergroten of verkleinen van uw sieraden.

Waarom voor ons kiezen?

17+ jaar ervaring

Snelle services

Goedkoop

Ring reparatie breda

Gouden of zilveren ringen repareren

Het aanpassen van bestaande ringen is een van de meest voorkomende reparaties die we uitvoeren. In de meeste gevallen kunnen we een ring probleemloos vergroten of verkleinen, zodat deze perfect op maat wordt gemaakt. Als u uw ring meeneemt naar onze winkel, vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Bij het vergroten van een ring plaatsen we vaak een stukje nieuw materiaal tussen de ring, waardoor deze groter wordt. Bij het verkleinen zagen we juist een stukje uit de ring. Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met eventuele stenen in de ring en het materiaal waarvan de ring is gemaakt. Onze experts kunnen je hierover adviseren en de juiste aanpassingen uitvoeren.

 

Sieraden opknappen

Net als andere waardevolle items hebben sieraden ook onderhoud nodig, vooral wanneer ze ouder zijn en regelmatig gedragen worden. Dit onderhoud kan variëren van het opnieuw polijsten van het sieraad tot een volledige restauratie, waarbij soms zelfs onderdelen moeten worden vervangen.

Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren over de beste mogelijkheden en de juiste stappen om te nemen. Soms kan een sieraad zo versleten zijn dat het niet verstandig is om het te herstellen. In dergelijke gevallen kijken we graag naar alternatieve opties om de emotionele waarde die vaak aan het sieraad is verbonden, te behouden en te respecteren.

Gouden sieraden
Sieraden reparatie Breda

Ketting reparatie

Een vaak voorkomende reparatie is het herstellen van gebroken kettingen. We doen ons best om de reparatie zo onopvallend mogelijk uit te voeren, zodat je ketting weer als nieuw lijkt.

Daarnaast kunnen we ook nieuwe slotjes plaatsen of een extra tussenoogje in de ketting bevestigen. Als je een bestaande ketting wilt inkorten, behoort dat ook tot de mogelijkheden. We staan klaar om je hierover te adviseren en de juiste oplossing te bieden.

Sieraden reparatie Breda

Reparaties

U kunt bij ons terecht voor alle soorten reparaties voor uw gouden of zilveren sieraden, voor elke reparaties kunnen wij een oplossing aanbieden. Loop gerust binnen in onze winkel in Breda voor een beter advies.

In ons atelier zijn wij uitstekend uitgerust voor het grotendeel van alle reparaties die je van een juwelierszaak mag verwachten. Dat Gold Palace met zijn vakkundige uitstraling zich onderscheidt van andere juweliers verklaart een deel van het succes waarom mensen graag bij ons binnen lopen.